Sibel Can Diyeti

Sibel Can Diyeti size 7 ayda 25 kilo verdirtecek. Bir zamanlar 81 kilo olarak dolaşan Sibel Can Haluk Saçaklı'nın uygulattığı diyet ile 25 kilo verdi. Hayatındaki olumsuzluklardan sonra hızla kilo alan Sibel Can zayıflamaya karar vermiş ve Haluk Saçaklı diyeti ile zayıflamıştır.


Sibel Can’ın 25 kilo vermesini sağlayan ve Dr. Haluk Saçaklı tarafından hazırlanmış olan bu diyetin içeriğini; meyve, sebze, tavuk ve balık oluşturmaktadır.


Sibel Can Diyetinin Tarifi

Sabah Öğünlerinde: 1 dilim kepek ekmeği, 1 ince dilim beyaz peynir, isteğiniz doğrultusunda domates ve salatalık, 2 zeytin ve 1 bardak diyet süt.

Öğlen Öğünlerinde: Bir porsiyon haşlanmış sebze, isteğe bağlı olarak yeşil salata ve bir kâse diyet yoğurt.

Sibel Can'ın Diyeti
Akşam Öğünlerinde: Dilediğiniz kadar yeşil salata yiyebilirsiniz. Ayrıca bir porsiyon balık, tavuk veya köfte yanında yeme hakkınız var.

Yemek Aralarında: Muz, üzüm ve incir dışında bir porsiyon olacak kadar herhangi bir meyve. Tüm gün boyunca muz, üzüm ve incirin dışında seçmiş olduğunuz meyveyi tüketmeniz gerekmektedir. Örneğin şeftali şeçtiyseniz, o gün meyve olarak sadece şeftali yemelisiniz.

Not: Bu diyet süresi boyunca günde en az bir saat yürünmesi ve en az 1,5 litre su içilmesi gereklidir. Ayrıca yemeklerde şeker, tuz ve yağ kesinlikle yasaktır.

1 yorum: